previous arrow
next arrow
Slider

KAJAK

Paddling är en central del i Melker Member och premiumutrustning från Melker of sweden ingår i alla pass.
Varje vecka frukostpaddling, Karlstad runt, stadspaddling, bäversafari.
Kurs & camp prova-på-kajak, paddla säkert, räddning, övernattningstur.
Månadens special paddla i månsken och soluppgång, glögg och rimfrost, paddla i pampas, fota från kajak, koster.


LÖPNING & STYRKA

Under 22 veckor, fördelat över tre block, får du möjlighet att komma igång eller utveckla din löpning och grundstyrka med smarta träningsupplägg och engagerade ledare.


MTB & GRAVEL

Gemensamma turer på grusvägar och trevliga stigar varje lördag året runt med start på Artisan.

En- och flerdagars övernattningsturer för att bredda ditt intresse och upptäcka nya typer av cykelmiljöer.


VANDRING & TÄLTNÄTTER

Haka på konceptet ”Minst en tältnatt i månaden” tillsammans med oss! Övernatta i vår mysiga Tentipi om du inte har eget tält.

Endagars vår- och höstvandringar till våra noga utvalda favoritplatser i vårt närområde. Flerdagars övernattningsturer till det absolut vackraste nordens natur har att erbjuda.


YOGA

Upplev naturskön yoga med oss.

Under åtta sommarveckor erbjuder vi härliga och lagom utmanade yogapass baserade på olika stilar, alla inramade av vår närliggande natur.


VINTER-AKTIVITETER

Under sex vinterveckor lär vi dig grunderna i längdskidåkning och vallateknik eller förbättrar din vasaloppstid med instruktör. Återkommande vinterbad med utebastu, festliga isdagar med pimpling, långfärdskridskor och andra roliga aktiviteter, fotokväll och annan vintrigt.


HÄNG & CAMP

Gemenskap och härligt häng med likasinnade genomsyrar hela vår verksamhet, just därför erbjuder vi en rad ytterligare aktiviteter och stämningshöjare.

SUP & kajak-afterwork, vin- och kaffeprovning, tentipi och lägereld, solnedgångspaddling, portabel pizzaugn, kräftskiva i skärgården, hängmattemys i månsken, isvak med bastu, fototävling mm.