YOGA

Alla sinnen ska med så upplev naturskön yoga med oss. Passar alla som vill prova yoga för första gången till dig som yogar regelbundet. Under sensommaren på söndagar och i sommarveckorna vid några speciella tillfällen, erbjuder vi härliga och lagom utmanade yogapass , alla inramade av vår närliggande natur.

Uteyoga

Under sensommaren erbjuder vi återkommande och natursköna yogapass varje söndag – avskalat och enkelt under blå himmel.
Vi erbjuder flest pass i universalyoga men provar även andra yogamoment. Under sommar perioden blir det några gästspel med härlig speciella tillfällen .
Du tar med din egen matta eller annat lämpligt underlag. Passen är en timme och startplatserna kommer att variera utifrån instruktörens upplägg.

Plats: varierande, men flertalet i Stadsträdgården
Söndagar: kvällsyoga

Speciella tillfällen

Då vi har mycket utrusning som vi gillar och använder till andra aktiviteter erbjuder vi vid enstaka tillfällen yoga på andra sätt, kanske blir det paddla-iväg-yoga, SUP-yoga, Tentipi-yoga med vinterbad och gästinstruktör. Dessa pass varierar mellan en till tre timmar.

Meddelas löpande på hemsidan i Community

Yogacamp 2021

Vi möts och tar frukost på Basars veranda för att därefter åka vidare mot Bergslagsleden och Öskavi. En lugn och sjönära camping som ingår som alternativ sovplats till Berslagsleden. Vi sätter upp våra tält och genomför första yogapasset . Efter lunch vandrar vi en rundslinga i varierad terräng på närmare två timmar och avslutar med yogapass nummer två. På kvällen äter vi laxknyten vid sjön. Dag två startar med morgonyoga och under förmiddagen “är vi bara” bland bryggorna med möjligheten att använda våra kajaker och annan camp utrusning vi tagit med. På eftermiddagen vandrar vi en kortare sträcka och tar sista yogapasset på en höjd. Ett sista bad och hemfärd till Karlstad.