Aktiviteter

Melker Member är en ny aktivitetsplattform med en skön mix av aktiviteter med målsättning att ge dig ett härligt år med en massa nya positiva upplevelser. Vi erbjuder över 6000 bokningsbara platser planerade över 250 aktiva dagar av ett medlemsår.

Du bestämmer om Melker Member är grunden för all din träning eller mer upplevelsebaserade aktiviteter i gemenskap med likasinnade.

Du kan i ditt medlemskap boka allt från traditionella pass i yoga och cirkelträning, till frukostpaddlingar, MTB , hela vandringsdagar, löpning och längdskidor i sju veckors block, crewlkurs samt vid några tillfällen på året – åka på flerdagars övernattningsturer i världsklass.

Kajak

Paddling är en central del i Melker Member och vårt planerade årshjul har ett späckat sommarprogram, men också paddlingar under sen höst och tidig vår. Vi använder uteslutande premiumutrustning från Melker of Sweden, som ingår i alla pass. Det gör att du kan genomföra aktiviteten tryggt och lättsamt – och även utveckla lekfull och teknisk paddling. Varje vecka i kajaksäsongen har vi frukostpaddling, Karlstad runt, stadspaddling och bäversafari. Kurs & camp prova-på-kajak, paddla säkert, räddning och övernattningstur. Månadens special paddla i månsken och soluppgång, glögg och rimfrost, paddla i pampas, fota från kajak, Kosterpaddling mm.


Löpning

Under 14 veckor, fördelat över två block, får du möjlighet att komma igång eller utveckla din löpning och grundstyrka med smarta träningsupplägg och engagerade ledare.


Styrka

Under 22 veckor, fördelat över tre block, får du möjlighet att komma igång eller utveckla grundstyrka med smarta träningsupplägg och engagerade ledare. Vi erbjuder också pass för inspiration och underhåll av din grundstyrka, i form av cirkelträning.


MTB & Gravel

Gemensamma turer på grusvägar och trevliga stigar varje lördag nästan året runt med start på Artizan.

En- och flerdagars övernattningsturer för att bredda ditt intresse och upptäcka nya typer av cykelmiljöer.

Stora resan går till Rallarvein i Norge för den riktigt stora naturupplevelsen och så sätter vi i hopp ett lag till Vasaloppet för de som vill med i folkfesten.


Vandring & tältnätter

Haka på konceptet ”Minst en tältnatt i månaden” tillsammans med oss! övernatta i vår mysiga Tentipi om du inte har eget tält.

Återkommande endagars vår- och höstvandringar i värmländsk natur och till favoritplatser i vårt närområde. Flerdagars övernattningsturer till det absolut vackraste nordens natur har att erbjuda och du möter en sagolik vacker midnattsol i Lofoten.


Yoga

För oss är det viktigt att alla sinnen ska med så upplev naturskön yoga med oss.

Under åtta sommarveckor erbjuder vi härliga och lagom utmanade yogapass med ledare som representerar olika stilar, alla inramade av vår närliggande natur.


Vinter-aktivitet

Under sex vinter veckor lär vi dig grunderna i längdskidåkning och vallateknik eller förbättrar din vasaloppstid med instruktör. Vi åker även på exklusiv norrskensjakt runt Lofoten.

Återkommande vinterbad med utebastu, festliga isdagar med pimpling, långfärdskridskor och andra roliga aktiviteter, fotokväll och annan vintrigt.


Häng & Camp

Gemenskap och härligt häng med likasinnade genomsyrar hela vår verksamhet, just därför erbjuder vi en rad ytterligare aktiviteter och stämningshöjare.

SUP & kajak-afterwork, vin- och kaffeprovning, tentipi och lägereld, solnedgångspaddling, portabel pizzaugn, kräftskiva i skärgården, hängmattemys i månsken, isvak med bastu, fototävling mm.