Aktiviteter

Melker Member är en ny aktivitetsplattform med en skön mix av aktiviteter med målsättning att ge dig ett härligt år med en massa nya positiva upplevelser. Vi erbjuder över 4000 bokningsbara platser planerade över 250 aktiva dagar i ditt ett medlemsår.

Du bestämmer om Melker Member är grunden för all din träning eller mer upplevelsebaserade aktiviteter i gemenskap med likasinnade.

Du kan i ditt medlemskap boka allt från traditionella pass i cirkelträning, till frukostpaddlingar, MTB , hela vandringsdagar, löpning och längdskidor i sju veckors block, crewlkurs samt vid några tillfällen på året – åka på flerdagars övernattningsturer i världsklass.

Kajak

Paddling är en central del i Melker Member och vårt planerade årshjul har ett späckat sommarprogram, men också paddlingar under sen höst. Du paddlar alltid med instruktör. Det gör att du kan genomföra aktiviteten tryggt och lättsamt – och även utveckla lekfull och teknisk paddling. Varje vecka i kajaksäsongen har vi två till tre paddlingar i veckan. Det kan vara frukostpaddling, Karlstad runt, stadspaddling, bäversafari eller Vänerpaddling. Kurs & camp där det ingår nybörjarkurs och fortsättningskurs och övernattningsturer i Vänerskärgård . Månadens special kan vara – paddla i månsken eller soluppgång, ut i höga vågor, paddla i pampas, sova över på ö men och hinna till jobbet osv.


Löpning

Under 14 veckor, fördelat över två block, får du möjlighet att komma igång eller utveckla din löpning och grundstyrka med smarta träningsupplägg och engagerade ledare.MTB & Ledcykling

Vi kör en Mtbgrupp i träningssyfte med bra fart men utan tidstress. Vi är mest på flowiga stigar fast det kommer läggas in mer längd på asfalt, grus och nya caféer 2024 Det framförallt på lördagar, med cappucino-avslut på Artizan.

Flertalet Onsdagar har vi stigkul och nybörjar mtb, där alla kan vara med!

En- och flerdagars övernattningsturer på utvalda Sverigeleder för att bredda ditt intresse och upptäcka nya typer av cykelmiljöer.

Den riktigt stora resan går troligtvis till Rallarvein i Norge för den riktigt stora naturupplevelsen och så sätter vi i hopp helg för vackra Siljan runt.


Vandring & tältnätter

Haka på konceptet ”Minst en tältnatt i månaden” tillsammans med oss! Testa gärna att övernatta i hammock som finns att låna om du vill följa med i trenden.

Återkommande endagars vår- och höstvandringar i värmländsk natur och till favoritplatser i vårt närområde. Flerdagars övernattningsturer till det absolut vackraste nordens natur har att erbjuda och du möter en sagolik vacker midnattsol i Lofoten.


Vinter-aktivitet

Under sex vinter veckor lär vi dig grunderna i längdskidåkning och vallateknik eller förbättrar din vasaloppstid med instruktör. Vi tar in en alpin instruktör och åker återkommande långfärdskridskor.
Vi åker även på exklusiv norrskensjakt ovanför polarcirkel och bor på pensionat.

Återkommande vinterbad med utebastu, festliga isdagar med pimpling, vin & ölprovningar, kallbad och annat vintrigt.


Häng & Camp

Gemenskap och härligt häng med likasinnade genomsyrar hela vår verksamhet, just därför erbjuder vi en rad ytterligare aktiviteter och stämningshöjare.

SUP & kajak-afterwork, vin- och kaffeprovning, tentipi och lägereld, solnedgångspaddling, portabel pizzaugn, kräftskiva i skärgården, hängmattemys i månsken, isvak med bastu, Osloturer mm.