Häng & Camp

Gemenskap och härligt häng med likasinnade genomsyrar hela vår verksamhet och det märks att vi lägger ordentligt med tid för fika och skapar bra ytor för gemenskap under många av våra aktiviteter. Under året erbjuder vi även en rad extra aktiviteter och stämningshöjare för att träffas i andra miljöer, där vi plockar ut det bästa av våra årstider. Flera av dessa aktiviteter presenteras närmare i respektive gren och introduceras nedan som ett litet axplock.

Afterwork

Härligaste AfterWorken hittar du hos oss!
Flera sommarkvällar får du testa kajaker med instruktör. Ta med din egen picknickkorg och bubbel och vi fixar kanske quesadillas med vår portabla pizzaugn.

Du prövar spänt för första gången eller ta bara fart mot helgen på bästa möjliga sätt. Ta med egen handduk, badkläder, favorit radiokanal och njut av kvällsbad och sommarkväll.

Tid: En gång i månaden när det passar i schemat, 16.30 och till minst 2030.
Varierande lättåtkomliga platser utifrån tema.

Paddla och babbla

Varje vecka är det babbeldax. Kom som du är, lyssna in eller bidra med vad just du fångat in som intressant under veckan eller bara lyssna med!

Tid: Rullande dagar under paddelsäsongen.
Start och avslut inre hamn.

Vinprovningar på Bazar

Vi tar hjälp av Bazar’s sommelier och tar sats mot sommaren med bubbelprovning.

Under hösten har vi en mer traditionell vinprovning med olika distrikt, druvsorter etc.

Självkostnadspris, med medlemsrabatt på 30 %.

Tid: Varierande
Plats, Bazar

Kaffe-provningar på Löfbergs

Löfbergs lila som vi sedan länge hänger med – och som skapar vår fantastiska kaffedoft i Inre hamn – släpper under året nya kalla alkoholfria kaffedrinkar – vi är på!

Traditionell kaffeprovning erbjuder vi såklart också.

Självkostnadspris, med medlemsrabatt på 30 %

Tid: Varierande
Plats, Löfbergs Rosteri 

Skaldjurs-kvällar

Vad är bättre än skaldjur, klippor, kvällsdop och bubblande med nya och gamla vänner!
Vi samlas med vår camputrustning, äter och låter kvällen ta oss vidare mot en härlig solnedgång.

Tid; Helkväll återkommande
Plats, Varierande

Paddla med frukost

Vi startar i Inre hamn och paddlar vidare i lugnt tempo vidare ut i yttre hamn och rundar Bergholmen och tillbaka in till Inre hamn.

Vi lägger kajakerna på plats och går upp till Bazars veranda och tar deras frukostpaket i morgonsol.

Tid; 07:30
Plats Inre hamn


Vinterbad

Så klart hakar vi på trenden och vi träffas för bad en gång i månaden från september till maj, där vår egna tischa ”Strongest Melker Member” delas ut till de som fullföljer hela vägen. När det är som allra kallast tar vi med en bastu – på isen.

Fotokväll på lokal

Vi lär oss digitala lösningar, väljer ut och delar med oss av våra bästa bilder från i år. Vi på Melker Member kommer även att välja ut några bilder från våra medlemmars digitala kanaler som speglar våra ledord; upplevelse, gemenskap och träning på allra bästa sätt. Dessa premieras med fina priser !

Weekend Camp @ Västkusten

Vi fångar in både våren och en sensommar weekend med en av våra absoluta favoritplatser. Denna naturcamping på västkusten ligger ca 15 minuter med gångstig bakom populära Rossö . Vi njuter av Kosterhavet, myspaddlar med våra SUP:ar och kajaker och avslutar med gemensamt strandhäng. Dag två vandrar vi Tjurpannan och har lite extra mysigt på kvällen med vår portabla pizzaugn. Dag tre fiskar vi makrill i sundet, vadar över till närliggande ö med fantastiska dykklippor innan vi åker hemåt på kvällen.

Tid: Avfärd fredag lunch och hemfärd sent söndag.