Nyheter 22/23

Då vi tror på ett årshjul som skapar en bättre vardag genom återkommande aktivitet som stärker dig energimässigt. Det ska ge dig uppstyrda naturupplevelser på en vardagskväll, några timmar på en helg men även äventyrsresorna att längta till. Årshjulet ska även ge fysiks grundträning i den form du vill ha, god mat och vara en naturlig enkel plattform med möten med likasinnade. Årshjulet ska även utvecklar dig på flera plan om du känner för förändring, men alltid utan borde-stress.

Det betyder att du kommer känna igen konceptet och huvudaktiviteterna under lång tid då vi har hittat en balans som ger mycket av den feedbacken vi söker. Men lika viktigt är att känna utveckling i det man gör och få chansen att prova och vara nyfiken på mer och på den här sidan kan du se vad som kommer läggas in i 220401 tom 230330.

Vi lägger in efter hand då vi känner att nästa steg börjar ta form!

Crewl

Vill vi lära oss mer och kanske simluffa mellan öar, samma upplägg som med längdskidinstruktör. Sex tillfällen för grundträning med egen instruktör.

Nordnorge

Nu blir vi så unika vi ville bli redan år två och är otroligt stolta för vad vi kommer erbjuda i Lofoten och Saltströmmen.

Vi kommer göra fler norrskensresor , klätttra/vandra toppar, uppleva midnattsol, skriefiske tom med åka helikopter. På de här resorna så blir kostnaden högre än vad vi hittills känner igen från självkostnad fast priser kommer vara långt under vad man tror är möjligt.

Bilder som talar för sig själv

Alpint

Vårskidåkning och stighudar med enkla toppar direkt från bilen kommer vara stora målet och under tiden träffas vi regelbundet på Skisunne, på vad vi tycker underskattad kvällsåkning! Kan även bli med sommarlift i Rondande alternativ Stryn, men det är inte i dag spikat utan behöver i så fall växa fram i gruppen.

Vi tjuvade med två tillfällen redan i år!

Matgrupper

Uteliv och god mat hör ihop och vi har kommit långt som amatörer men nu tar vi in expertisen som lär oss nya tillagningsmetoder, men även ta in det kockinspirerande med de riktigt livsnjutande inslagen. En egen dag med svamptema, där vi lär oss plocka mer än kantarellen ska så klart med på programmet.
Tre tillfällen under sommar och höst.

Evenemangskalender

I år blir det mer av roliga startskott och vi tar in Backyard och frontyard ultra i löpning i år, då de evenemangen sticker ut på sitt sätt att verkligen passa alla som tycker löpning är kul. Göta kanals swim ska med och i år blir det äntligen Mtb-vasan igen. Vi lägger in fler roliga evenemang efter hand!

Frontyard ultra