Nyheter 23/24

Då vi tror på ett årshjul som skapar en bättre vardag genom återkommande aktivitet som stärker dig energimässigt. Det ska ge dig uppstyrda naturupplevelser på en vardagskväll, några timmar på en helg men även äventyrsresorna att längta till. Årshjulet ska även ge fysiks grundträning i den form du vill ha, god mat och vara en naturlig enkel plattform med möten med likasinnade. Årshjulet ska även utvecklar dig på flera plan om du känner för förändring, men alltid utan borde-stress.

Det betyder att du kommer känna igen konceptet och huvudaktiviteterna under lång tid då vi har hittat en balans som ger mycket av den feedbacken vi söker. Men lika viktigt är att känna utveckling i det man gör och få chansen att prova och vara nyfiken på mer

Vi lägger in efter hand då vi känner att nästa steg börjar ta form!

Självförsvars
kurs

Ditt offer – nej tack!

Vår stora satsning som sticker ut i år är en högkvalitativ själförsvarskurs som bygger på att sätta ett maindsett, som på riktigt kan göra skillnad när det verkligen behövs! Under tre camptillfällen i sommar och höst erbjuds du att träna tekniker, skrika och säga i från och så får veta vart du kan slå om du verkligen behöver.
Vår instruktör jobbar som polis i fält och har över 20 år med kampsportsintresse och erkänd instruktör i några.

Norge

Nu är vi unika och är otroligt stolta för vad vi kommer erbjuda i Lofoten och Saltströmmen även i år

Vi kommer göra fler norrskensresor , klätttra/vandra toppar, uppleva midnattsol, skriefiske tom med åka helikopter. På de här resorna så blir kostnaden högre än vad vi hittills känner igen från självkostnad, fast priser kommer vara långt under vad man tror är möjligt.

I år åker vår populära midsommaresa till fjordnorge med Flåm som bas!

Bilder som talar för sig själv

Mer inspirerande
mat

Mat och friluftsliv hör ihop helt enkelt och vi börjar bli allt fler medlemmar med spännande matlagning och nu tar vi in det indiska köket.

Evenemangskalender

I år blir det mer av roliga startskott och vi tar in Backyard och frontyard ultra i löpning i år, då de evenemangen sticker ut på sitt sätt att verkligen passa alla som tycker löpning är kul. Vansbro nattsim ska med och i år blir det äntligen Mtb-vasan igen. Vi lägger in fler roliga evenemang efter hand!

Frontyard ultra