Företag

Din friskvårdsagent året runt, för arbetslivet i vardagen. Med stor vana att leverera minnen för livet och menar, inte bara från dokumenterad vetanskap, utan från hjärtat att mer ute är bra!

Med vår unikhet, kan vi erbjuda upplevelsebaserade aktiviteter, eller varierade träningstillfällen, alla dagar året runt!

Erbjudande 600 kr of💰. Vi kan nu säga att vi skapar med råge, inte bara härliga dagar i vardagen, utan minnen för livet i många av våra aktiviteter! 🏕⛰🚵‍♂️🧘🏻🏋️🍷🏃🏽‍♂️🌖🌊 I dag har vi passerat 100 inlägg som ger ett rättvist smakprov på det och fått mer än 600 👍. Vi firar det med 600 kr avdrag för medlemskap 🤩🤩som startar senast 10 oktober! För oss har hösten bara startat men har en längdskideinstrukör som redan längtar till vintern❄️☃️! Se även mer på veckans start av löpgrupper ,vinprovningar och månskenspaddlingar på Melker Member

Vi kommer överens om ett antal upplevelser i ett årspaket, sen ordnar vi resten!

Året runt, varje kvartal, valfria månader eller om ni bara vill använda oss till kick of och semester.

Ni väljer fritt och vi sätter även upp mötesdagar på hel eller halvdagar. Det med målsättningen att skapa lättåtkomliga mötesplatser i en utemiljö, som skapar kreativitet, energi eller bara ger er ett välkomnande avbrott.

Lokalt företag med en smart tydlig prissättning med priser från 300 kr per aktivitet i paketlösningar till max 500 kr för enskild aktivitet.

Erbjuder man sina anställda medlemskap får man en kickoff, och en kreativ mötesdag på köpet. Men framför allt ger man sina anställda en unik chans, att som arbetsgivare, att erbjuda daglig träning samt tillgång till Melkers äventyrsresor till Västkusten, Lofoten och annan värdsklassnatur!

Vi vill bara ut och paddla!

Ni kontaktar oss för en ledig tid om ni väljer Melkers engagemang för paddling. Det blir en trygg och rolig dag, som ger både upplevelse i nytt men även stannar upp i våra unika vattendrag och lever vidare på många sätt.

Pausplatsen (lunch/ fika) är även utvald för att nås med cykelavstånd eller bil. Det går då att parkera bilen och ta markerad naturskön led på 3 km för att möta upp i gemenskapen. Det om några deltagare inte kan paddla för dagen, eller man som arbetsgivare vill ge två alternativ för samma tillfälle.

Vi har så klart fler alternativ utifrån önskemål!
Pris med Kajakguide!
  
 4 – 7     570 per person
 8- 12    530 per person
 13- 16    500 per person
 20-   på offert och upplägg. 
Lunchtillägg 140 kr.
Frukosttillägg 85 kr.


Pris hyra av kajak och grundlig genomgång och inställningar av instruktör  före start  400 kr per kajak!
Priser är exklusive moms

Två förslag för inspiration och enkelt genomförande!

Lunch inre hamn före start eller som avslutning. Man kan även ta alternativ frukost före avfärd. Paddelfärden är en noga vald rutt för säker vindskyddad paddling, det även vid en blåsigare dag, men samtidigt fortfarande  varierad i natur och Stadsmiljö. Vi startar i inre hamn och paddlar ut genom yttre hamn, paddlar genom Morbrors ådra för paus i Karlstads egna skotska högland. Det med Löbergskaffe och Bullmix från klasbageri.  
Våra fantastiska Tentipetält sätts upp vid lite ruskiga dagar eller för dag med mer seriöst företagssnack.

Paddling med frukost på Bazar Deli är med samling, klockan 0900 och tillbaka 1230

Paddling  med start lunch på Bazar resturang är med samling  klockan 1130 och tillbaka 1630. Vill man stanna längre hjälper vi självklart till med kontakter och bokningar av bord om man tänker använda sig av inre hamns miljö.