Vilka vi är!

Vi är MTB:are, friluftsmänniskor och paddlare i grunden som nu har vi nu startat en outdoorclubb. Det med en helt ny och unik aktivitetsplattform som vi är störst med i Skandinavien. Vi finns med säte i Karlstad, mitt i fantastiska Klarälvsdeltat och har ett nästan dagligt utbud av bokningsbara pass inom träning, upplevelsebaserat och aktivt uteliv.
Vi har ett brett utbud, under alla årstider, som skapar vad vi tycker ett fantastisk bra år att ta vara på som medlem.

Samtidigt är vår outdoorclubb en även en bra träningsform för din grundhälsa med stora block av löp och fysträning – nästan som ett gym utomhus, men ändå inte!

Som en del av vår aktivitetsplattform erbjuder vi också flera, häng och gemenskaptillfällen och med starkt nätverk i Norge även de riktigt stora nordiska äventyren. Häng i form av tex vinprovningar, kallbad, grymt käk från vår egna portabla pizzaugn och äventyr med nervkittlande månskenspaddlingar i Vänern, västkustcamps & blått vatten, vackra höstvandringar i Jotunheimen och fantastiskt Norrsken i Lofoten.

Detta erbjuder vi för två hundra medlemmar, där varje person ska kunna hitta sin önskan till gemenskap, träning och upplevelser – året runt!

Det finns alltså över 250 bokningsbara dagar som ger fart, glädje men även enkel återhämtning i naturen, för just din vardag.
Vi vill med Melker Member helt enkelt inspirera och motivera våra medlemmar till att upptäcka nytt och ge sig ut på fler stora och mindre äventyr.

VI TROR PÅ GEMENSAM UTVECKLING!

En del av vår unikhet är att vi erbjuder en stor variation av uteaktiviter under alla årstider. Våra aktiviteter följer ledorden gemenskap, upplevelser och träning med ett upplägg som skapar en längtan och förhoppning.

Nytt för årsläppet maj 2023 blev självförsvar, nattsimmet i Vansbro, tältcamp i Lofoten och vi gör kontinuerliga förbättringar för att optimera utbudet och följa medlemmarnas utveckling och önskningar.

Vi hoppas även att få inspireras av våra medlemmarnas egna intressen och kanske just din passion blir nästa gästspel eller fast aktivitet. Det kallar vi gemenskap och ständig förbättring på riktigt.

Grundkonceptet kommer du alltid känna igen, samtidigt som nya aktiviteter presenteras, när ett nytt årshjul fastställs.
Som nuvarande medlem har du alltid förtur till att förnya ditt årsmedlemskap.