Vilka vi är!

Vi är MTB:are, friluftsmänniskor och paddlare i grunden. Nu med Melker of Sweden i ryggen som står för mycket av det vi redan gillar och som i dag erbjuder prisbelönt och pålitlig premiumutrusning på marknaden, har vi nu startat en ny unik aktivitetsplattform och outdoorclubb. Det med ett brett utbud av bokningsbara pass inom upplevelsebaserat och aktivt uteliv under alla årstider, som skapar vad vi tycker ett fantastisk bra år att ta vara på som medlem.

Samtidigt är vår outdoorclubb en bra träningsform för din grundhälsa med även löp och fysträning – nästan som ett gym utomhus, men ändå inte!

Som en del av vår aktivitetsplattform erbjuder vi också aktiviteter, häng och gemenskap i form av tex vinprovningar, månskenspaddlingar, västkustcamps, vandringar i Jotenhiemen nationalpark och grymt käk från vår egna portabla pizzaugn. Detta erbjuder vi för två hundra medlemmar, där varje person ska kunna hitta sin önskan till gemenskap, träning och upplevelser – året runt!

Det finns över 250 bokningsbara pass för aktivt uteliv som ger fart, glädje och en bättre vardag samt en rad olika större och mindre äventyr. Vi vill med Melker Member inspirera och motivera våra medlemmar till att upptäcka nya.

VI TROR PÅ ÅRSHJUL!

En del av vår unikhet är att vi erbjuder en stor variation av uteaktiviter under alla årstider. Våra aktiviteter följer ledorden gemenskap, upplevelser och träning med ett upplägg som skapar en längtan och förhoppning.

Vi har därför sållat och valt bort aktiviteter och har en ständigt pågående dialog med våra medlemmar om nuvarande och kommande innehåll.

Nytt för årsläppet maj 20022 blev alpint, matlagning och crawl och vi gör kontinuerliga förbättringar för att optimera utbudet och följa medlemmarnas utveckling och önskningar.

Vi hoppas även att få inspireras av våra medlemmarnas egna intressen och kanske just din passion blir nästa gästspel eller fast aktivitet. Det kallar vi gemenskap och ständig förbättring på riktigt.

Grundkonceptet kommer du alltid känna igen, samtidigt som nya aktiviteter presenteras, när ett nytt årshjul är fastställt.
Som nuvarande medlem har du alltid förtur till att förnya ditt årsmedlemskap.