Community

I vår community finns det möjlighet för medlemmarna att själva skapa subgrupper inom alla våra sektioner. Subgrupperna kan användas för att skapa ett ännu större utbud av aktiviteter. Dessa aktiviteter kan tex vara för att nå specifika mål (cykla MTB-vasan under 4 timmar) eller för att köra samma runda igen nästa onsdag, bara för att det var så grymt roligt när vi körde den sist och vill inte vänta till nästa bokningsbara tillfälle.

Vår community kan självklart användas till att erbjuda något som du själv känner till och vill genomföra, som en spontan dagsvandring på Alster Herrgård. Viktigt är att det följer liknande upplägg och innehåll som erbjuds inom ramen för Melker Member och som följer våra tre ledord upplevelse, träning och gemenskap. Är du osäker, kontakta oss via hello@melkermember först.

Vår community är även kanal med information till medlemmar för ytterligare detaljer rörande specifika turer som kräver samordning och checklistor. Information om extrapass, förändringar med kort varsel, byte av plats etc – kommuniceras också här.

Community förutom, rabatter och fasta priser för vänner och bekanta som finns på hemsidan, hittar du på Facebook Melker Member Medlemmar. Du bjuds in till efter registrerat medlemskap!