BLI MEDLEM

Bli medlem i Melker Member, Sveriges modernaste och kanske trevligaste outdoorclubb till ett årspris av 4500 kr/år. Du bli då en av max 200 medlemmar som tycker uteliv är kul.
Alla är välkomna och vi har medlemmar från mycket erfarna till helt nya i uteliv samt fysiskt urstarka till absoluta nybörjare samt medlemmar som hänger med i alla grenar, medans några enbart är nyfikna på vissa.
Du bidrar utifrån just din dagsform och lust till engagemang, medans vi lägger upp temat och organiserar så att alla får ut sitt behov men samtidigt blir en del av aktiviteten/resan.

Medlemskapet gäller från att din ansökan aktiverats efter registrerad betalning, till ett år senare datering.
Vi planerar verksamheten i årshjul och släpper årets nyhet och fastställer mycket av årets schema den 22 maj varje kalenderår! Melker er,kr P

Du skapar din plats genom att registrera dig i formuläret i slutet av sidan. Önskar du betala ditt årsmedlemskapet i två halvårsfakturor , utan extra avgifter, meddelar du detta per mail i samband med din registrering.!!.!1

Se Black Friday och aktuella kampanjerbjudande , längst ner på sidan.

För frågor kontakta oss: 
hello@melkermember.se
eller ring på 0709 - 43 59 6

Aktuella rabatter.

Under fredagen kan du köpa ett -Årsmedlemskap till fantastiskt låga 2.700 kronor.

Alla som registrerar sig fram tom den 22.11.25 får då en faktura med avdragen rabatt.
Medlemskap gäller från inbetalning och tom den 231230.
Det betyder att vi även bjuder på december månad om du väljer att unna dig själv.

Är medlemskapet till en vän mailar du bara de kontaktuppgifter du vill ska vara gällande!

Erbjudande för studenter.

Ny i stan och kanske fattig student men sugen på att göra mer av uteliv tillsammans med likasinnade, får du här chansen med ett bra erbjudande!

20% off!

I samband med registrering skickar du ett mail med ditt personnummer och intyg, en skärmdump på ditt studieintyg går bra. Du får därefter en faktura på 3600 kr alternativt 1800 vid halvårsbetalning om du meddelar detta via mail!


Vi växer och kommer i sommar vara närmare 100 medlemmar🥳 men vill så klart bli fler som gillar ordnat uteliv både i vardag och i semestertider🏝.
Du är med på det som passar dig eller allt.

🦅Du är ny i uteliv eller erfaren
🦅Du är vill komma i gång med träning eller redan urstark både i flås och styrka
🦅Du är bara nyfiken på nya äventyr

Vi får det faktiskt att fungera för alla som vill ha mer av trevligheter och i Melker Member tecknade 9 av 10 medlemmar sitt andra år🙏.

Det är vi ruggigt stolta för och undrar du på åldrar, så är vi från 28 till 63 år i dag, och breddar du det bjuder vi på en Nalgane- flaska att ta med ner i sovsäcken😇 framöver!


Välkommen att söka medlemskap

Efter registrering vänligen se längs ned på sidan att din förfrågning skickats vidare.
Visa integritetspolicy
Visa avtalsvillkor

Varför vi tänker i årshjul, med start och slut den 22:e maj

En del av vår unikitet är att vi erbjuder en stor variation av uteaktiviter under alla årstider. Våra aktiviteter följer ledorden gemenskap, upplevelser och träning med ett upplägg som skapar en längtan och förhoppning. Vi har noggrant valt vårt utbud av aktiviteter och vi har en ständigt pågående dialog med våra medlemmar om nuvarande och kommande innehåll. Inför nästa år ligger alpint och crawl nära och vi gör kontinuerliga förbättringar för att optimera utbudet och följa medlemmarnas utveckling och önskningar. Vi hoppas även att få inspireras av våra medlemmarnas egna intressen och kanske just din passion blir nästa gästspel eller fasta aktivitet. Det kallar vi gemenskap och ständig förbättring på riktigt. Grundkoceptet kommer du alltid känna igen, samtidigt som nya aktiviteter kommer presenteras för utveckling och i nyfikenhet. Som nuvarande medlem har du alltid förtur till att förnya ditt årsmedlemskap.