VINTER

Under vintern drar vi ned lite på tempot och kryper in lite mer inomhus för vin- och kaffeprovningar, återhämtar oss och börjar längta till våren, kommande sommar och höst. Vi vill såklart vara ute en hel del under vintern och med våra tre ledord; träning, upplevelse och gemenskap ser vi fram mot en tältnatt i månaden i minusgrader och frostig stjärnhimmel, vi satsar lite extra på längdskidor, men erbjuder också långfärdsskridskor, vinterbad och dagar med MTB och en fantastisk Norrskensresa .

2024/25 utvecklar vi konceptet med ett eget resebolag och kommer i det inte erbjuda vintersäsong utan endast 5 månaders “sommarkort”.

Längdskidor

Under sex vinterveckor lär vi dig grunderna i
längdskidåkning, vallateknik och kanske förbättrar din vasaloppstid med instruktör.
Vi använder toppmoderna Kalhyttan eller Forshaga sisu för våra längdspår, där spåren håller riktigt hög kvalitet med snögaranti! Vi erbjuder även en sommarträningsdag som startskott för längdsäsongen, där ni får en hel rad grundövningar att ta med vidare.

Polarcirkeln och Norskensjakt

Genom ett unikt nätverk och tillgångar i Saltströmmen och Lofoten, får man under säsong 20022/23 som medlem ett galet bra självkostnadpris. när vi gör dessa skräddarsydda resor. Här utlovas en miljö som konkurrera med allt annat i uteliv och vyer!

Vinterdagar

En helg i januari och februari maxar vi och flyttar vi ut vår Tentipi och pizzaugn och har härliga dagar på isen. Vi skottar upp en bandyplan, åker skridskor, pimplar eller bara myser på ett fårskinn och dricker varm choklad!

Vi kommer även använda helger till att åka lite Värmland runt för fina isar och långfärdskridskoturer !

Vinterbada

Så klart hakar vi på trenden och vi träffas för bad en gång i månaden från september till maj, där vår egna tischa ”Strongest Melker Member” delas ut till de som fullföljer hela vägen. När det är som allra kallast tar vi med en bastu – på isen.