kurser & hyra – icke medlemmar

Paddla säkert kurs för nybörjare

Vi har mycket stor vana av ge nybörjare en härlig första upplevelse av att paddla kajak!
En perfekt kurs för dig som alltid velat, men kanske aldrig riktigt vågat , men även för dig som har paddlat ett tag men vill gå igenom de tekniska momenten och få feedback på paddeltag, kapacitet för ensampaddling eller få lite ny användbara trix och tips.


Vi startar med teori, paddlar ut och gör grundövningar blandat med teori på vattnet.
Målsättningen är att du efter aktiviteten ska kunna följa med andra paddlare på egen hand i bra väderförhållanden och får till ett bra ergonomiskt och smarta paddeltag på vattnet.
På den här kursen håller vi oss torra utan moment med vällt av kajak.

Varje måndag klockan 18:00
Pris: 550 kr
Tidsåtgång: Två timmar
Erfarenhet: Ingen max åtta deltagare
Anmälan: krävs , du mailar och skriver vilken måndag du önskar.
Samling klubblokalen/butiken (gamla Viappia), mer info om utrusning vid bekräftelse på bokad plats.
Några kurser är redan fulla och flertalet i juni och juli har redan bokningar. Är ni fler än fyra eller fler så hittar vi egen annan tid.

Om man väljer att gå med i Melker Member under sommaren drar vi av hyran för medlemskapet.


Uthyrning av kajak och SUP

Med utgångspunkt från Residentparken erbjuder vi de bra förutsättningarna för central stadspaddling men även ut mot Vänern eller för turer i klarälvsdeltat. Du hittar lätt parkering eller har bara sju minuters promenad från centrum.
Vi har våra prisbelönta glasfiberkajaker på plats så fort vattnet tillåter säker paddling och du hyr dagligen i högsäsong från 20 maj till 30 augusti mellan klockan 09.00 till 19.00!

Då vi har grymma kajaker ställer vi krav på att du eller någon i sällskapet har paddlat tidigare.
Bäst är att förboka efter ditt önskemål via mail till henrik@melkerofsweden.se, du kan även prova att ringa för dropp in, på telefonnummer 0709435961. Vi har dock högt tryck under högsäsong och kan vara svåra att nå, men lämna meddelande så hör vi av oss under dagen!

Priser 250 kr för 2 timmar / 400 kr för 4 timmar.

Om man väljer att gå med i Melker Member under sommaren drar vi av hyran för medlemskapet

Ledarledd tur

Du kan även boka privata ledarledda turer som arrangeras av Melker Member outdoor clubb. Turförslag och inspiration du läsa mer om på hemsidan under kajak, maila in intresse så hittar vi tid och rutt som passar just er grupp

Pris: 550 kronor, minst fyra deltagare.
Tidsåtgång: ca två timmar.
Erfarenhet: ingen.

Presentkort med bra mervärde.

Aktivitets/upplevelsekorten finns i två valörer, 950 kronor som ger tre valfria tillfällen eller 1450 kr som ger 5 aktivitetstillfällen. Du har ungefär 250 utedagar med dagaktivitet under hela året 2022 att välja på. Våra fortsättningskurser i kajak har en branchvärde på 1300 kronor, och stort antal aktiviteter har prissättning, runt femhundra kronor, ner till enstaka yoga och fyspass för 100kr. Så du har ett bra mervärde i våra två presentkort men turer med övernattning på annan ort ingår ej.

För köp mailar du hello@melkermember.se ,du skriver vilken av de två valörerna du vill beställa och vilket namn du tänker ge gåvan till! Vi mailar då tillbaka ett presentkort som aktiveras när bifogad faktura registreras som inbetald!
Det kommer även med info till aktuell person för att för att få tillgång till systemet. Vill du se mer av vår outdorclubb vad vi gör och vilka vi är, så uppdaterar vi flitigt i det digitala flödet.

Presentkortet går inte att växla in mot pengar!