Allemansrätten

Melker Member är i ständig förändring och förbättring – vår strävan är ett samspel där miljö och etik är lika viktigt som ekonomi – vilket gör det möjligt att göra skillnad på riktigt.

Vi vet att all typ av företagande skapar miljöproblem – allt från el till datorerna till transporten av våra produkter. Vårt miljöarbete är en alltid pågående process där vi aktivt förändrar, förbättrar och delar med oss av det vi lär oss.

Våra kärnvärden inkluderar också att vi ska ha kul längst vägen och verkligen göra det vi älskar, tillsammans med vänner, familj och partners som delar vår filosofi.

Genom att leva efter vår filosofi kan vi skapa ett hållbart företag som vi är stolta över att driva och jobba för.

Mer om vad vår underbara allemansrätt ger för möjligheter till ett aktivt uteliv, men även de skyldigheter vi har för ett hållbart och levande friluftsliv för kommande generationer, finns på Naturvårdsverkets webb;

Allemansrätten – det här får du göra i naturen – Naturvårdsverket (naturvardsverket.se)

Värmland Brattforsheden

Vi ser fram mot att vara ute i massor – i alla väder. Skratta tillsammans och ta vara på alla härliga ögonblick, men även ha koll på vår utrusning, återställa våra tältplatser mm – inte bara till det skick vi kom till, utan ännu lite bättre, då gör vi skillnad redan där #weleavenothingbutfootprints