En tältnatt i månaden Mölnbacka
 • Public Group
 • Henrik Wallin
 • Sista dag ( onsdag) för anmälan till ”en tältnatt i månaden”
  Konceptet bygger på att öka sin vana av tältnätter och sin utrusning och så klart umgås på naturnära platser!
  Denna gång är det ju Mölnbacka som är utgångspunkt och vi kommer slå tält på kanten av badplats med utetoa!
  Vi samlas 1615 på Lidels parkering kroppkärr!
  När vi kommer fram går vi en fin slinga på fem km kulturstig och därefter slår vi läger, vi tar sen en topptur upp för närliggande Torrakberget.
  Tillbaka sen så blir det bad och fiske för de som vill, då vi har stranden till ett av Värmlands bästa vatten för gösfiske.
  Behöver man åka tidigt tillbaka till jobbet gör man det, annars försöker ta morgongösen och tar vi en 3 km morgon vandring och vänder tillbaka till Sveriges största gran!
  Avfärd tillbaka senast klocka 1100!
  Johan tar med Murikan (och jag smet) för Amerikanska pannkakor till frukost och jag tar med pizzaungen för stämningshöjare till kvällen, varje deltagare ansvarar dock för egen mat, vätska ,dryck och tillagning ! Tentipi tält finns för de som inte har eget tält att sova i! Du behöver eget liggunderlag och sovsäck samt kraftigare skor än gymnastikskor! Mygg medel och långbyxa och långärmad för kvällen kommer krävas för denna tur, annars inga konstigheter.
  Vi åker med bil så man behöver inte tänka smått om man nu inte vill testa sin utrusning för kommande äventyr.
  Vill man fiska, köper man fiskekort på plats digitalt till en kostnad på 50 kr, undrar man på vilket drag som gäller, är jigg eller små wobbler populärt för just gös. Tar med en extra fiskutrusning men fiskekort krävs även om man turas om.
  Extra kul att vi har flera deltagare som även var med första gången och nu ger sig chansen att vara med på alla tolv månader och kriga om fina vinster!
  Ni som ska med återkopplar att ni läst innehållet samt ger feedback på om ni behöver lift eller har plats för deltagare!
  Blir trevligt igen!